Oosterbeek belééft! is een tijdschrift voor en door Oosterbekers!

Dit fraai uitgevoerde magazine met een omvang van 96 pagina’s verschijnt drie keer per jaar.

De oplage is 1.500 exemplaren. Het magazine staat vol met wetenswaardigheden, kijkjes achter de schermen, interviews met bekende en minder bekende Oosterbekers, en natuurlijk veel fraaie foto’s.

Initiatiefnemer en uitgever is Egbert Sloet van Oldruitenborgh, die sinds 1969 in Oosterbeek woont en werkt, en in het verleden als PR-manager van Engelsing Makelaars onder meer verantwoordlijk was voor de prachtig uitgevoerde magazines Engelsing Bedrijvig en Engelsing Exclusief.

In de jaren tachtig heeft hij diverse boekwerken over Oosterbeek gepubliceerd, waaronder ‘Oosterbeek anders’ en ‘Heveadorp, het wedervaren van een ongewoon dorp.’

De voor de hand liggende vraag of er wel voldoende onderwerpen zijn om het blad telkens weer te vullen, beantwoordt hij enthousiast: “Oosterbeek is een fantastisch dorp, waar niet alleen heel veel gebeurt, maar dat ook nog eens kan bogen op een luisterrijk verleden. We schrijven over alles en iedereen en hebben onder andere interviews met bekende en minder bekende Oosterbekers

Bovendien kunnen de inwoners van Oosterbeek zelf ook hun steentje bijdragen door stukjes in te zenden met nieuws over hun (sport)vereniging, bijzondere hobby’s en alles wat het lezen verder waard is. We hebben tal van ideeën en geloof me, ieder nummer is bijzonder”.

Heeft u iets nieuws te melden of kent u mensen in Oosterbeek met een bijzonder hobby of die wel eens in het zonnetje gezet mogen worden? Stuur dan een mailtje via het contactformulier.

De redactie neemt alle tips serieus, maar kan plaatsing niet garanderen.